Udflugt 2024 (ny frist!!)

På togt mod fjerne kyster…

… nærmere bestemt Mors.

Programmet på Forårsudflugten bliver ikke så tætpakket, som det har været tidligere år. Men ligeså eventyrligt, håber Rejseholdet.
Hovedattraktionen er et besøg hos Peter Callesen, der i over 20 år har formgivet i papir og skabt fantastiske værker .. mest i hvidt papir, der er i kontrast til sin modsætning. Se: https://www.petercallesen.com/

I den gamle præstegård i Karby arbejder også Peters partner, Anne Riis Bovbjerg. Hun er billedkunstner og bruger farvet papirklip til at skabe sine billeder. Så vi vil få masser af indtryk og sikkert også inspiration med os. Se: https://anneriisbovbjerg.dk/
Frokosten skal vi indtage i Det ottekantede Forsamlingshus, som er et af de ældste af sin slags her i landet. Det er et centralt sted i højskolebevægelsen, og er igennem de senere år sat i stand og udsmykket af forskellige kunstnere.
Efter frokosten besøger vi Røntveds Galleri og Skulpturhave. Haven i sig selv er en oase, hvor man kan opleve mange figurer, som Gitte og Michael Røntved selv har frembragt. Michael er stenhugger og Gitte arbejder udover sten i materialer som

bronze, keramik og glas. Galleriet er udstilling af en stor variation af arbejder fra parrets hånd. Og her kan man være heldig at finde lige den figur, man har gået og drømt om.
På den lange bustur ud og hjem vil Rejseholdet sørge for underholdning af forskellig slags. Så glæd jer – også til det.
Vi har udvidet tilmeldingsperioden til den 20. April. Så tag endelig fat i strikkeklubben, naboen, søster, mor, datter og svigerinde og hvem du ellers kan komme i tanke om, for at høre, om ikke de har lyst til en tur ud i sommerlandet.

Det bliver en lang køretur, så vi sørger for lidt underholdning i bussen. Medbring selv kop og kaffe/the med til formiddagsbollerne.

Torsdag den 16. maj fra 8.00 til 17.00.

Afgang Musikhuset i Århus.
Opsamling Kvickly, Åbyhøj (v. apoteket).

Pris: 575 kr. Skriv mail til OG indbetal beløb på 9070 2077670699. HUSK NAVN på indbetalingen.

Sidste frist for tilmelding er den 20. April.

Vi glæder os til endnu en forrygende tur.

Rejseholdet v/ Birgitte, Dorte
og Karen Margrethe.

Foredrag med Amy Lyngå d. 24. april kl 19.30

Workshop og foredrag

MEDBRING:

Medbring gerne jeans med huller, skjorter med hul på albuerne, duge eller tøj med pletter, trøjer med huller eller slidte ærmer m.m. Jeg medbringer stof til at reparere med, lidt forskelligt garn dertil og masser af gode ideer 🙂

Til reparationsarbejdet skal vi bruge;

nåle,

knappenåle,

sytråd (til ri-sting), 

en go saks, 

en lille broderi-ramme (hvis du allerede har) 

og lidt forskelligt broderigarn, feks. Amagergarn, som vi bruger til reparationerne.

Der er lagt op til workshop, så:

Hvis man ikke har noget, der skal repareres eller pyntes på, er det vigtigt at tage et stykke stof med, så man har mulighed for at prøve.

Tag en gratis gæst med

Medlemstallet i Østjysk Tekstilkreds har i de seneste år været stabilt på ca. 180 medlemmer, men da de fleste af os er ved at være lidt grå i toppen, synes vi i bestyrelsen at, det ville være dejligt med nogle yngre aktive personer i kredsen.

For således at prøve at øge medlemstallet har bestyrelsen vedtaget, at medlemmerne kan tage én gæst om året med gratis til et møde. Dermed håber vi at kunne introducere flere til vores fælles interesse i tekstile emner. Du behøver ikke at meddele i forvejen, at du tager en gæst med, men vi vil gerne have navnet på gæsten, så vi kan se om dette tiltag virker.

Strikkecirklen

Strikkecirklen holder møde i læsesalen på Risskov bibliotek kl 19 til 21

13. Marts:   Vi ser på mange forskellige måder til opslag 10. April:    Udflugt til KnitKnot på Ternevej 31 Risskov